Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2022 - Top Οδηγός [Updated]

Σύγκριση Τιμών Παρόχου Ηλεκτρικού Ρεύματος

Σκέφτεστε να αλλάξετε πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος και θέλετε να συγκρίνετε τιμές προτού πραγματοποιήσετε την αλλαγή; H μήπως δεν γνωρίζετε όλες τις εταιρείες διανομής ηλεκτρικού ρεύματος; Ο μεγαλύτερος και από τους αναλυτικότερους οδηγός αλλαγής παρόχου ρεύματος είναι εδώ! 

Προστατέψτε τον εαυτό σας από τις αυξήσεις στη χρήση ενέργειας ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια τη χρήση σας.

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τις ιστοσελίδες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κάθε πάροχο καθώς και τα διαθέσιμα προγράμματα, τιμές ηλεκτροδότησης, αν σας συμφέρει. Κάντε δωρεάν την σύγκριση τιμών ρεύματος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2022
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2022
Ας δούμε αναλυτικά τα προγράμματα των παρόχων ρεύματος και την διαδικασία μετάβασης σε νέο.

Ιστοσελίδες Σύγκρισης Παρόχων Ρεύματος

Σύγκριση Τιμών Παρόχων Ρεύματος Από Το Energy Market

Θέλετε να μειώσετε τον λογαριασμό του ρεύματος σας; Είναι απλό!

Σε 3 απλά βήματα σύγκριση τιμών ηλεκτρικού ρεύματος!
  • ✔ Μπαίνετε στο energy-market.gr
  • ✔ Επιλέγετε τον πάροχο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  • ✔ Εξοικονομείτε έως 30% από τον επόμενο λογαριασμό σας!
Εξυπηρέτηση και βοήθεια από τους energy experts και ενημερωση για τα απαραίτητα δικαιολογητικά!

Σύγκριση Τιμών Παρόχων Ρεύματος Από Το Allazorevma.gr

Συγκρίνετε τώρα τα τιμολόγια ρεύματος ή φυσικού αερίου γρήγορα εύκολα και online!

Με απλά βήματα αλλαγή ηλεκτρικού ρεύματος στον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα!

  • ✔ Μπαίνετε στο Allazorevma.gr
  • ✔ Επιλέγετε τον τωρινό σας πάροχο ρεύματος.
  • ✔ Εισάγετε την κατανάλωση σας.
  • ✔ Επιλέγετε πρόγραμμα και πάροχο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  • ✔ Ένας συνεργάτης επικοινωνεί μαζί σας!

Σύγκριση Τιμών Παρόχων Ρεύματος Από Το Revmadeal.gr

Συγκρίνετε τώρα τα τιμολόγια ρεύματος ή αερίου γρήγορα εύκολα και online!

Σε 4 απλά βήματα σύγκριση τιμών ηλεκτρικού ρεύματος!

  • ✔ Μπαίνετε στο Revmadeal.gr
  • ✔ Ζητάτε να σας καλέσουν.
  • ✔ Κάνετε τηλεφωνική αίτηση.
  • ✔ Επιλέγετε πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
  • ✔ Παραλαμβάνετε το συμβόλαιο στο e-mail σας!

Πως Γίνεται Η Αλλαγή Παρόχου Ρεύματος;

Εύκολα και γρήγορα αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος με την βοήθεια τον ειδικών εκπροσώπων που θα βρείτε σε κάθε ιστοσελίδα. Μη ξεχάσετε να ελέγξετε για τις τρέχουσες προσφορές για ρεύμα. Απλά συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και στην συνέχεια θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας βοηθήσουν.

Ποια Η Διαδικασία Αλλαγής Παρόχου;

Η διαδικασία αλλαγής παρόχου ρεύματος γίνεται με την καθοδήγηση του Allazorevma.gr του energy-market.gr και του revmadeal.gr του μεγαλύτερου ιδιωτικού παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.



Ας δούμε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά από τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας που μπορείτε να συγκρίνεται.

1. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας VOLTON

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία Ελληνική Εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά. Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

2. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας ΗΡΩΝ

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, με αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, αποτελεί μία από τις ελάχιστες καθετοποιημένες επιχειρήσεις του τομέα. Διαθέτει και λειτουργεί επιτυχώς, ήδη από το 2004, δύο σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό αέριο έξω από τη Θήβα, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος σχεδόν 600MW.

Εδραιωμένος από το 2000, θυγατρικός τριών ενεργειακών κολοσσών - ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ENGIE και QPI - με γερές τεχνολογικές βάσεις, αλλά και συνεχή εξέλιξη σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, ο ΗΡΩΝ είναι και θα παραμείνει πρωτοπόρος στο χώρο της ενέργειας.


3. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας nrg

Η nrg εισέρχεται στην αγορά της ενέργειας το 2012. Σήμερα, βρίσκεται ήδη μέσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και με το διαρκώς αυξανόμενο μερίδιό της στους οικιακούς πελάτες, η εταιρεία παρουσιάζει εντυπωσιακή και ραγδαία ανοδική πορεία.

Το μακροπρόθεσμο πλάνο της εταιρείας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας εισέλθει πλέον στην οικογένεια της MOTOR OIL

4. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας Protergia

Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 13,5% του ενεργού και αδειοδοτημένου εγκατεστημένου θερμικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας. 

Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, η Protergia διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση. Η Protergia, 100% θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

5. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας VOLTERRA

Η VOLTERRA A.E. από το 2010 δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τομέα της Παραγωγής, η εταιρία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα και έργα που κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). 

Στον τομέα της εμπορίας η εταιρία συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές – Εξαγωγές μέσω των Αγορών Ενέργειας των γειτονικών χωρών (Ιταλία, Βουλγαρία κλπ.). 

6. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια. 

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου.

7. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας Ζενίθ

Στη Ζενίθ βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σας από το 2000 κι έχουμε ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας. Καινοτόμες & αξιόπιστες υπηρεσίες για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτήρια. 

Προσανατολισμός της Εταιρείας είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, του επαγγελματία και της βιομηχανίας.

8. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περίπου 7,4 εκατομμύρια πελάτες. Διαθέτει μια μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη, παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Κατέχει περίπου το 68% της εγκατεστημένης ισχύος των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνοντας στο ενεργειακό της μείγμα λιγνιτικούς, υδροηλεκτρικούς και πετρελαϊκούς σταθμούς, καθώς και σταθμούς φυσικού αερίου, αλλά και μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ).

9. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας GREEN

Η Greek Environmental & Energy Network Α.Ε. – GREEN Α.Ε. αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που συστάθηκαν κατά την απελευθέρωση της αγοράς. 

Είναι μέλος του Ομίλου Αδελφών Βασιλειάδη, με δραστηριοποίηση στους τομείς της ενέργειας, της διαχείρισης των αποβλήτων, της ανακύκλωσης και της ναυτιλίας. Από την ίδρυσή της η GREEN, βρίσκεται σε μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία διαδραματίζοντας δυναμικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Είναι μια ελληνική εταιρεία με πρόσβαση στις Ευρωπαϊκές αγορές μέσω της παρουσίας της σε 14 χώρες καθώς και σε περισσότερα από 40 σύνορα.

10. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μία εταιρεία ενέργειας που δραστηριοποιείται στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά, με βλέψεις στην εμπορία ενέργειας στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. 
Ο κύριος στόχος της Volton είναι να παραμείνει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε μία δυναμική αγορά που ελεξίσσεται ταχέως, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών. 
Η Volton προμηθεύει ενέργεια σε τελικούς καταναλωτές συνδεδεμένους στο δίκτυο Χαμηλής και Μέσης Τάσης και σκοπεύει στην επίτευξη μίας σημαντικής θέσης στον Ελληνικό ενεργειακό χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες τους.

11. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας PetroGaz energy

Η εταιρεία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και είναι διανομέας υγραερίου από το 1953. Σε αυτή τη δραστηριότητα προστέθηκαν το 2018, η Ηλεκτρική Ενέργεια και το Φυσικό Αέριο. 
FyΟ Δρ. Κωνσταντίνος Δραγάν, ευρωπαϊστής εκ πεποιθήσεως, αντιλαμβανόμενος τη δυναμικότητα της αγοράς υγραερίου και ορμώμενος από την επίτευξη των στόχων της BUTANGAS Ιταλίας, έκανε το μεγάλο βήμα και επέκτεινε τη δραστηριότητά του στην Ευρώπη, ιδρύοντας αντίστοιχες εταιρείες, όπως την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ στην Ελλάδα το 1953, τη DrachenGas στη Γερμανία κ.ο.κ. Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ αναπτύσσεται ραγδαία στο πέρασμα των χρόνων και αποτελεί μέρος της καθημερινότητας του καταναλωτικού κοινού, παρέχοντας υγραέριο σε χιλιάδες επιχειρήσεις, εμπορικές, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, πρατήρια υγραεριοκίνησης (Autogas) και οικίες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις. 
Προσφέρει άμεσες και εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες που χαίρουν της εκτίμησης όλων των πελατών της. 
Η επιτυχία της εταιρείας ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ είναι ότι πλέον το υγραέριο είναι συνώνυμο με το όνομα ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ. Σήμερα, η εταιρεία ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο Veroniki Holding, που απαρτίζεται από ένα σύνολο εταιρειών με παρουσία σε πάνω από 9 Ευρωπαϊκές χώρες, απασχολώντας περίπου 1.500 εργαζόμενους σε διάφορους τομείς, όπως Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ναυτιλία, Ακίνητα, Ιατρικός Τομέας, ΜΜΕ και Κοινωνικές Δράσεις. Βασική δραστηριότητα του ομίλου είναι η εμπορία και διανομή υγραερίου με αποτελεσματικό και υπεύθυνο τρόπο σε όλη την Ευρώπη. 
Πρόσφατα η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής για περισσότερη ενέργεια, εισήλθε δυναμικά στην παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων που αφορούν σπίτια, μικρές βιοτεχνίες, μέχρι και μεγάλες βιομηχανίες.

12. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας Φυσικό Αέριο

Πέρασαν 160 χρόνια από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία του το εργοστάσιο φωταερίου, δίνοντας ενέργεια και φωτίζοντας την Αθήνα! Σήμερα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας λειτουργεί ως φυσική και ιστορική συνέχεια του παρελθόντος, διατηρώντας τον ρόλο του προμηθευτή αερίου στους καταναλωτές (στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν.4001/2011 σχετικά με τη λειτουργία της αγοράς φυσικού αερίου) και προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ενεργειακή ανάγκη. 

Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο του φυσικού αερίου εγγυάται αξιόπιστες υπηρεσίες τόσο στους οικιακούς, όσο και στους επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς καταναλωτές. Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συνεχίζει την πορεία του στον χώρο της ενέργειας με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λειτουργώντας με ασφάλεια απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον. 

Κάνοντας ένα ακόμη βήμα, σήμερα το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρείας Ενέργειας, προσφέρει και ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο σε όλους τους καταναλωτές, σε όλη την Ελλάδα!

Κάνε Σύγκριση Όλων Των Εταιριών Και Πάρε Προσφορά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου