Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2019

Σκέφτεσαι να αλλάξεις πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος αλλά όμως δεν γνωρίζεις όλες τις εταιρείες διανομής ηλεκτρικού ρεύματος; Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τον κάθε πάροχο καθώς και τα διαθέσιμα προγράμματα, τιμές ηλεκτροδότησης πριν την σύγκριση τιμών ρεύματος.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2019
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2019
Ας δούμε αναλυτικά τα προγράμματα των παρόχων ρεύματος και την διαδικασία μετάβασης σε νέο.

Θέλεις να μειώσεις τον λογαριασμό του ρεύματός σου; Είναι απλό!
✔ Μπαίνεις στο energy-market.gr
✔ Επιλέγεις τον πάροχο που ταιριάζει στις ανάγκες σου
✔ Εξοικονομείς έως 30% από τον επόμενο λογαριασμό σου!

Σε 3 απλά βήματα συγκριση τιμων ρευματος!

Ας δούμε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά για τους παρόχους ηλεκτρικής ενεργείας που μπορείς να συγκρίνεις.

1. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας VOLTON

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία Ελληνική Εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά. Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

2. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας ΗΡΩΝ

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, με αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, αποτελεί μία από τις ελάχιστες καθετοποιημένες επιχειρήσεις του τομέα. Διαθέτει και λειτουργεί επιτυχώς, ήδη από το 2004, δύο σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό αέριο έξω από τη Θήβα, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος σχεδόν 600MW.

Εδραιωμένος από το 2000, θυγατρικός τριών ενεργειακών κολοσσών - ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ENGIE και QPI - με γερές τεχνολογικές βάσεις, αλλά και συνεχή εξέλιξη σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, ο ΗΡΩΝ είναι και θα παραμείνει πρωτοπόρος στο χώρο της ενέργειας.


3. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας nrg

Η nrg εισέρχεται στην αγορά της ενέργειας το 2012. Σήμερα, βρίσκεται ήδη μέσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και με το διαρκώς αυξανόμενο μερίδιό της στους οικιακούς πελάτες, η εταιρεία παρουσιάζει εντυπωσιακή και ραγδαία ανοδική πορεία.

Το μακροπρόθεσμο πλάνο της εταιρείας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας εισέλθει πλέον στην οικογένεια της MOTOR OIL

4. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας Protergia

Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 13,5% του ενεργού και αδειοδοτημένου εγκατεστημένου θερμικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας. 

Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, η Protergia διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού, ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση. Η Protergia, 100% θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

5. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας VOLTERRA

Η VOLTERRA A.E. από το 2010 δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τομέα της Παραγωγής, η εταιρία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα και έργα που κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). 

Στον τομέα της εμπορίας η εταιρία συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές – Εξαγωγές μέσω των Αγορών Ενέργειας των γειτονικών χωρών (Ιταλία, Βουλγαρία κλπ.). 

6. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια. 

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου.

7. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας Ζενίθ

Στη Ζενίθ βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σας από το 2000 κι έχουμε ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας. Καινοτόμες & αξιόπιστες υπηρεσίες για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτήρια. 

Προσανατολισμός της Εταιρείας είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, του επαγγελματία και της βιομηχανίας.

8. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περίπου 7,4 εκατομμύρια πελάτες. Διαθέτει μια μεγάλη υποδομή σε εγκαταστάσεις ορυχείων λιγνίτη, παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Κατέχει περίπου το 68% της εγκατεστημένης ισχύος των σταθμών ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνοντας στο ενεργειακό της μείγμα λιγνιτικούς, υδροηλεκτρικούς και πετρελαϊκούς σταθμούς, καθώς και σταθμούς φυσικού αερίου, αλλά και μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ).

9. Πάροχος Ηλεκτρικής Ενέργειας GREEN

Η Greek Environmental & Energy Network Α.Ε. – GREEN Α.Ε. αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που συστάθηκαν κατά την απελευθέρωση της αγοράς. 

Είναι μέλος του Ομίλου Αδελφών Βασιλειάδη, με δραστηριοποίηση στους τομείς της ενέργειας, της διαχείρισης των αποβλήτων, της ανακύκλωσης και της ναυτιλίας. Από την ίδρυσή της η GREEN, βρίσκεται σε μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία διαδραματίζοντας δυναμικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. 

Είναι μια ελληνική εταιρεία με πρόσβαση στις Ευρωπαϊκές αγορές μέσω της παρουσίας της σε 14 χώρες καθώς και σε περισσότερα από 40 σύνορα.

Κάνε Σύγκριση Όλων Και Πάρε Προσφορά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου