Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Ασφαλεια Αυτοκινητου Με Το Μηνα - Μηνιαια Ασφαλεια Αυτοκινητου

Ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα; Ναι μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, χάρη στην οποία, για πρώτη φορά, εσύ ο οδηγός θα μπορείς να επιλέξεις τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σου, με την ακρίβεια ημερών. Ασφάλιση από 30 έως 365 ημέρες !Κάνε κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείς και να πάρεις προσφορά.Μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου online χωρίς μεσάζοντες. Συγκρίνετε τιμές στην μηνιαία ασφάλεια αυτοκινήτου! Ασφαλεια αυτοκινητου για λίγες ημέρες!

Μπορείτε πλέον να επιλέξετε τη διάρκεια του συμβολαίου σας μεταξύ 30 και 365 ημερών.

Σημειώνεται ότι ενώ η ασφάλιση των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, η νέα υπηρεσία της insurancemarket εξυπηρετεί τους οδηγούς που προτιμούν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων τους ή/και για τους οδηγούς που δεν χρειάζονται ασφάλιση μεγάλης διάρκειας επειδή πχ, σκοπεύουν να πουλήσουν το όχημά τους ή να καταθέσουν τις πινακίδες.

Απόκτησε τώρα ασφάλεια αυτοκινήτου με λιγότερο από 100€!

Μπορείτε να επέλεξε στο μηνιαίο πρόγραμμα να περιλαμβάνει οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, ζημιές από ανασφάλιστο.

Η ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μια καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία και μια πιο δίκαιη ασφάλιση. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με πωλήσεις προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και κρυφές χρεώσεις, online και τηλεφωνικώς.

Έχει βραβευτεί συνεχόμενα από τo 2014 έως και το 2018.

Εκμεταλλεύσου τώρα την ευκαιρία και ασφαλίσου με τον μήνα.
Ναι επιτέλους!!! Ασφάλεια αυτοκινήτου με τον μηνά.


Κάνε κλικ στην παρακάτω εικόνα ώστε να μεταφερθείς και να πάρεις προσφορά.